Hos Barrels ska alla känna sig välkomna och få ett proffsigt bemötande.

Vi försöker så långt det är möjligt att alltid tillmötesgå våra gästers behov och önskemål, kan vi bemöta ett önskemål så gör vi det.

Medarbetare

Välkommen till en fartfylld och inspirerande familj. Vi tror på våra medarbetare och välkomnar nya idéer. Med internutbildning och ledarskapsträning sätter vi byggstenar från grunden för att påbörja karriären hos oss utan tidigare erfarenhet.

Mångfald

Vi tror att mångfald är nyckeln till framgång och välmående. Hos oss finner du 70 kollegor från 42 olika nationaliteter som gemensamt bidrar till en ”Hemma hos känsla” på Barrels med en trivsam miljö för gäst så som medarbetare.

Friskvård

Välmående och trivsel är viktigt, därför uppmuntras aktivitet i form av träning och rehabilitering genom friskvårdbidrag och gynnsamma avtal via samarbetspartners.

Inspirationsresor

Aktivitetsgruppen anordnar årligen utlandsresa under januari avsedd för utbildning och inspiration.

Utveckling & Utbildning

För oss är det viktigt att samtliga anställda trivs och känner glädje i sina yrkesroller. Detta säkerställer vi med kontinuerliga utbildningar och fortbildningar för att bredda allas kunskaper inom verksamheten. Personalens gemenskap, outtröttliga leenden och den höga servicenivån har medfört att vi har en ”hemma-hos-känsla” i vår restaurang

Lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster

Här skriver de om oss

Barrels serverar en av de bästa burgarna i Stockholm

Burgerdudes

Populär burgarkedja öppnar på Södermalm

StockholmDirekt