Nu ska Barrels Burgers & Beer och McCain sätta ekologiska pommes frites på karta Barrels Burgers & Beer i samarbete med McCain är först ut med att lansera ekologiska pommes frites på hamburgerrestauranger i Stockholm. Syftet med lanseringen är att minska miljögifter och få andra restauranger att vilja haka på. Arbetet har tagit över tre… Läs mer
Hamburgaren spetsar julmaten
Bryt av med en burger i gamla stan på Barrels i juletider. De flesta firar väl jul med familjen och släkten. På många sätt är det mysigt och fint, men efter några dagar tillsammans kan det kännas bra med en paus, en chans att hämta andan. Då passar det perfekt med burgers and beer på… Läs mer
Välj rätt öl till hamburgaren
Barrels burgers & beer är enligt många Stockholms bästa hamburgerrestaurang. Som inspiration inför besöket och det perfekta burgarmålet har vi skrivit lite om hur hamburgare och öl passar ihop. Först och främst – att välja rätt sorts öl till maten är precis lika viktigt som att välja rätt vin. Vilket öl passar till vilka smaker?… Läs mer
Vegetariska och veganska burgare
För oss är det viktigt att erbjuda bra burgare till alla, att ha vegetariska och veganska alternativ är en självklarhet. Just nu erbjuder vi två vegetariska burgare varav den ena går att få vegansk. Utöver det har vi flera vegetariska sides som pommes, halloumi fries, haricots verts, panerad och friterad lök och mycket annat. Ibland… Läs mer
Stockholm Burger Fest – världens bästa burgare i Stockholm
Den 24-26:e maj var det återigen dags för Stockholm Burger Fest! En tredagars festival i hamburgarens tecken. Festivalen var på Smålandstorget i Stockholm, utanför Barrels City. Den anordnades av oss och Burgerdudes som tidigare år. Vilka fantastiska dagar det blev! För av summera lite av festivalen: – Vi serverade burgare från några av… Läs mer
En plats för många
En plats för många Jag heter Rebecca Brage och driver ett Instagramkonto som heter Stockholmfood. Varje vecka är jag ute och testar nya restauranger runt om i Stockholm. Barrels har alltid legat mig varmt om hjärtat och har dykt upp vid flera tillfällen i mitt flöde. Det jag älskar med Barrels är att det finns ett… Läs mer
Intervju med Louis, kökschef på Barrels i City
Hur hamnade du här? En tidigare chef ville att jag skulle börja jobba här och jag tyckte att det lät spännande. Efter mitt första besök på Barrels var jag såld. Bästa burgaren att äta och bästa burgaren att laga enligt dig? På menyn? För mig är det Matador. Jag älskar salami, och den starka röda… Läs mer