FÖLJ OSS
RING 08-10 00 03 FÖR TAKE AWAY
Top
 

Leverantörer

Läs om leverantörerna till våra hamburgare, tillbehör och drycker

Vi tycker att det är viktigt att jobba med leverantörer som vi kan ha ett nära och förtroligt samarbete med, som ställer samma krav på kvalitet som vi gör och som har samma värderingar som Barrels står för. Här är en kort presentation av några av de duktiga leverantörer vi jobbar med just nu:

Scan

Köttet vi serverar i våra hamburgare levereras av Scan, ledande leverantör av högkvalitativt nöt- gris- fågel och lammkött i norden.

Läs mer

Scan

McCain

Det kanadensiska företaget McCain levererar våra pommes frites. McCain är den största pommes frites-leverantören i världen.

Läs mer

McCain

Da Fonte

Svenska Da Fonte jobbar med import av hållbara dryckesprodukter. Alla Da Fontes produkter fokuserar på miljövänlig produktion.

Läs mer

Da Fonte

Bröd & Salt

Vårt samarbete med Bröd & Salt i Hammarby allé har resulterat i ett hamburgerbröd som vi är mycket stolta över.

Läs mer

Bröd & Salt

Carlsberg

Carlsberg Sverige är med mer än 60 varumärken Sveriges ledande dryckesföretag och levererar öl, cider, mineralvatten och läsk.

Läs mer

Carlsberg

Prime Wine Group

Från Prime Wine Group hämtar vi våra viner. Företaget har en mycket omfattande vinportfölj från stora delar av världen.

Läs mer

Prime Wine Group

Menigo

Som en av Sveriges ledande helhetsleverantörer inom mat och dryck är Menigo en stabil och tillförlitlig samarbetspartner.

Läs mer

Menigo

Pilsner Urquell

På Barells serveras det färsk ofiltrerad och opastöriserad Pilsner Urquell som endast är avsedd för en handfull väl utvalda restauranger och barer i Sverige.

Läs mer

Pilsner Urquell

Original Brands

Original Brands är en dryckesimportör av högkvalitativ hantverksöl, och de jobbar med stort fokus på kombinationen av mat och dryck.

Läs mer

Original Brands