FÖLJ OSS
RING 08-10 00 03 FÖR TAKE AWAY
Top
 

Om Barrels

Läs om våra hamburgare, råvaror, restauranger, m.m.

Känn dig välkommen

Hos Barrels ska alla känna sig välkomna och få ett proffsigt bemötande. Vi försöker så långt det är möjligt att alltid tillmötesgå våra gästers behov och önskemål, kan vi bemöta ett önskemål så gör vi det.

Barrels ska vara en plats för den medvetne att avnjuta hantverksburgare i kombination med hantverksöl i högsta kvalitet.

”Vi kommer aldrig försöka konkurrera med pris, utan med produkt och kvalitet”

Barrels är det engelska ordet för tunnor, som sedan lång tid tillbaka använts som förvaring av bl.a. drycker. Vi tycker att namnet är passande för en restaurang i en sådan genuin stadsdel som Gamla Stan.

Atmosfären på Barrels andas hembonat, gästvänlighet och service. Tunnor kan skådas i restaurangens möblemang i form av kopparbundna hantverkspallar tillverkade i en svensk anrik tunnfabrik.

Direkt när man kommer in i lokalen ser man även öltunnor i form av en upplyst ölfatskyl med glasfront som ytterligare en anspelning på namnet Barrels.

Utmärkelser

Barrels vann 2015 Allt om Stockholms tävling ”Bäst i Stan, krogpriset där gästerna avgör” i båda de kategorier vi var nominerade för: Bästa restaurang budget samt årets nyöppning.

Kundbetyg

Våra restauranger

Våra råvaror

Alla råvaror är omsorgsfullt utvalda för bästa möjliga kvalitet och smakupplevelse.

Brödet

Alla hamburgare serveras med nybakat och dagsfärskt bröd. Receptet är specifikt framtaget efter våra önskemål tillsammans med bageriet Bröd & Salt i Hammarby sjöstad. Slutprodukten är ett bröd bakat med naturliga råvaror och omsorg.

Brödet är lagom fluffigt med en god balans mellan sötma och sälta. Vi erbjuder även bröd bakat utan gluten som alternativ. För de som vill tillaga hamburgare hemma går vårt bröd även att köpa hos utvalda Bröd & Salt-butiker.

Eiffel
Kött till Barrels hamburgare

Köttet

Styckesdetaljerna väljs ut och mals dagligen i restaurangen. Köttet är uteslutande svenskt nötkött från välmående djur och levereras varje morgon för bästa möjliga kvalitet. Köttets karaktär och fetthalt är avgörande i valet av andelarna för köttblandningen. Därför tillämpar vi något som vi kallar karaktärsblandning till skillnad från procentuell blandning, för att få en optimal hamburgarfärs varje dag.

Dryck

Öl har en central roll i vårt dryckesutbud. Vi har alltid de vanligaste öltyperna representerade i form av lager, ale, pale ale, IPA, stout, porter, och veteöl, m.m. Utöver detta så har vi tack vare vår bakficka Tritonia Ölverkstad alltid flertalet microbryggerier representerade på både fat och flaska.

Vår kranoperatör ser till att fatutbudet varieras en gång i veckan för att alltid kunna erbjuda något nytt och spännande. Även det alkoholfria sortimentet håller en hög standard i form av alkoholfri öl från microbryggare, hantverkslemonader, väl utvalda juicer samt tysk kvalitetsläsk utan E-ämnen.

Barrels fatöl

Personalen

En nöjd personal är en trevlig och hjälpsam personal. Vi ser till att hålla uppe arbetsglädjen för vår personal på flera olika sätt:

Mångfald

Vi tror att mångfald är nyckel till framgång i vårt företag, där alla idéer och tankar från individen följs upp för diskussion i rätt forum som leder till en välmående arbetsplats under ständig utveckling.

Friskvård

Välmående och trivsel är viktigt, därför uppmuntras aktivitet i form av träning och rehabilitering genom friskvårdbidrag och gynnsamma avtal via samarbetspartners.

Inspirationsresor

Aktivitetsgruppen anordnar årligen utlandsresa avsedd för utbildning och inspiration.

Utbildning

Utbildningar och fortbildningar leder till att bredda våra kunskaper, därav planeras ständigt utbildningsdagar och besök hos leverantörer

Utveckling & utbildning

För oss är det viktigt att samtliga anställda trivs och känner glädje i sina yrkesroller. Detta säkerställer vi med kontinuerliga utbildningar och fortbildningar för att bredda allas kunskaper inom verksamheten.

Personalens gemenskap, outtröttliga leenden och den höga servicenivån har medfört att vi har en ”hemma-hos-känsla” i vår restaurang.

Arbetsgrupper

Verksamheten är uppdelad sex grupperingar med olika och gemensam ansvarsområden. Respektive grupp samordnas sex gånger per år för att arbeta fram nya förslag till förbättring och utveckling.

Dessa grupper är:

Kök, service, dryck, aktivitet, produkt, ledning (en person av respektive grupp)