FÖLJ OSS
RING 08-10 00 03 FÖR TAKE AWAY
Top

Intervju med Louis, kökschef på Barrels i City

 / Blogg  / Intervju med Louis, kökschef på Barrels i City
Matador
31 jan

Intervju med Louis, kökschef på Barrels i City

Hur hamnade du här?

En tidigare chef ville att jag skulle börja jobba här och jag tyckte att det lät spännande.
Efter mitt första besök på Barrels var jag såld.

 

Bästa burgaren att äta och bästa burgaren att laga enligt dig?

På menyn? För mig är det hamburgaren Matador. Jag älskar salami, och den starka röda chilin passar verkligen perfekt ihop med salamin. Samt att jag älskar aioli så det kan verkligen inte bli bättre. Den är både rolig att äta och att laga.

 

Hur tillagar man en perfekt burgare?

Det baseras på hur man maler och rullar köttet, sen måste det vara färskt kött. Vi använder oss av högrev, bringa och talg, det ger en otroligt bra smak. Dessutom grillar vi burgarna till medium – medium well, som är den perfekta temperaturen och ger den konsistens vi vill ha.

 

Av alla hamburgerrestauranger som finns, varför ska man komma hit?

Har du sett restaurangen? Man kommer hit och känner sig välkommen, ljusen i taket skapar en mysig miljö och hela hamburgerrestaurangen är fantastisk. När du äter maten, känner smaken och tar in restaurangens atmosfär så mår du bra.

 

Hur är köket och stämningen där?

Köket är… ett kök, det finns inget speciellt med just köket men atmosfären är grym. Vi kockar jobbade på samma arbetsplats innan och kom hit tillsammans, vi har ett bra team och vi kommer överens. Alla hjälper varandra och det är riktigt bra.

 

Bästa burgarstället i världen, förutom Barrels?

Bästa burgarstället i världen förutom Barrels är… Barrels! Det är verkligen en speciell sak med restaurangen som ingen annan har. Om du har ätit här förut så förstår du vad jag menar.

 

 

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar